Soffor med matchande mattor i starka färger

Schäslongsoffa från Affordable Design

När man inreder är det många nyanser och former som ska klaffat – nästan för många tänker du kanske. Men att på ett snyggt sätt matcha soffor, mattor, kuddar och all annan inredning behöver inte vara så svårt som det kan verka. Vackra färger och spännande mönsterkombinationer är det som gör rummet levande!

För att verkligen göra ett rum komplett så behövs heminredningens alla delar. Medan möbler såsom soffor, sängar och matplatser lägger grunden så sätter hemtextilierna och detaljerna den personliga prägeln och gör hemmet till ditt. Till denna kategori räknar vi mattor, kuddar, gardiner och alla andra textilier som som är ovärderliga i hemmet.

Var inte rätt för att kombinera vågade mönster och starka färger, de flesta soffor – oavsett stil – blir så mycket piggare med en stor filt svept över sig eller en större matta undertill. De snyggaste sofforna finns hos Affordable Design, med allt från hörnsoffor och bäddsoffor till trendiga sammetssoffor som passar perfekt med våra kuddar och mattor.