Inred med tavlor och konstverk som sätter personlig prägel

Att dekorera hemmet med noga utvald konst som faller dig i smaken och adderar något extra kan göra all skillnad i världen. Det handlar inte om att efterlikna någon annans välkurerat konstgalleri, utan om att ge ditt hem en alldeles unik och personlig prägel, och att bara välja konst som tilltalar just dig och matchar din inredning. Hitta en tavla som gör dig glad och väcker känslor!

Några tips för att leda dig på rätt väg:

Var sak har sin plats! Fundera på konstverkets placering. I vilket rum ska det vara och vilken storlek passar? I ett minimalistiskt inrett rum som går i monokroma färger kan en färgstark abstrakt målning fungera som en härlig konstrast, eller så tänker du tvärt om – att rummet ska vara och förbli avskalat. Då går det förstås även att bygga vidare på det, med en målning i dovare färgskala som kompletterar och förhöjer inredningen.

Innan du bestämmer dig för konstverkets storlek och var det ska vara bör du förstås landa i vad det faktiskt är du vill ha, och jobba därifrån. Är det fotokonst? Abstrakt eller porrätt? Eller kanske en speciell teknik som olja eller akvarell? Du hittar konst online hos mängder av återförsäljare, men en av dessa är Konstlagret! Utforska deras breda sortiment av skulpturer, konsttryck och originalmålningar för att hitta din favorit!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *